Lemming Film


Werknemers_gezocht_.2.jpg

Werknemers gezocht!

Functie: Junior Producent

    •    Full time (40 uur per week)
    •    Locatie: Amsterdam
    •    Contact: Geesje de Vries,             

     geesje@lemmingfilm.com,

     Valschermkade 36 F,

     1059CD  Amsterdam,

     +31 20 6610424

Wat wij zoeken?

Wij zoeken bij voorkeur per 1 januari (voor min. een jaar) een enthousiaste, leergierige werknemer het liefst woonachtig in Amsterdam of naaste omgeving, met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en assertiviteit.

Lemming Film werkt nauw samen met Oost-Europese landen, waaronder voornamelijk Kroatië. In de afgelopen jaren heeft Lemming Film twee speelfilms volledig in Kroatië opgenomen: Full Contact en Toen mijn vader een struik werd. In de nabije toekomst zullen er twee speelfilms in samenwerking met Oost-Europa gecoproduceerd worden. Zowel de opnames van Invite Me To War en het animeren voor de animatiefilm Buurman en Buurman zullen in Kroatië plaatsvinden. Voor beide projecten zal er op z’n minst de komende twee jaar met Kroatië samengewerkt worden. Lemming Film heeft de Kroatische markt goed leren kennen, waardoor het in groeiende mate productief is om met het land en de coproductiepartners aldaar samen te werken. Om deze reden is Lemming Film op zoek naar een Junior Producent die vanaf het kantoor in Amsterdam  nauw betrokken is bij deze coproducties. Een werknemer die in verschillende talen kan communiceren met onze partners in Kroatië en andere (Oost-Europese) coproductielanden.   

Met deze functie biedt Lemming Film je de mogelijkheid je eigen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nauw samenwerken met de CEO in haar projecten, waarbij ze je zo veel als mogelijk in alles zal betrekken. We zoeken iemand met meerdere jaren ervaring in internationale coproducties; een jonge producent in ontwikkeling die frisse perspectieven met zich meebrengt We willen een onlangs afgestudeerde producent aannemen met een internationale achtergrond, die de ruimte krijgt zichzelf verder te ontwikkelen als producent binnen ons bedrijf.

Profiel

    •    Relevante opleiding op gebied van film productie (Bachelor diploma van een Filmacademie in de EU is een vereiste)
    •    Je komt uit een Balkanland - waar Lemming Film op veel projecten en producties mee samenwerkt.
    •    Je spreekt uitstekend Engels en Kroatisch, met minstens een basiskennis van de Nederlandse taal.
    •    Je bent stressbestendig en vindt het niet erg de handen uit de mouwen te steken. We verwachten een actieve en ondersteunende houding. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld.
(25-10-2016)